Ареометр для цукру АС-3 Склоприлад

Ареометр для цукру АС-3 Склоприлад
Ареометр для цукру АС-3 Склоприлад

Ареометр для цукру АС-3 Склоприлад

200
Додати в кошик
Категорія
Спиртометри, ареометри, термометри
Код товару
6415
Є в наявності
Опис
Відгуки
Доставка
Опис Ареометр для цукру АС-3 Склоприлад Ареометр для цукру АС-3 від Склоприлад українського виробництва застосовується для обчислення частки цукру в рідинах, що містять алкоголь. Дозволяє в лічені секунди визначити вміст цукру в будь-якому цукровмісних алкогольному напої. Детальніше про ареометрами для цукру АС-3 Портативний прилад зі скла у вигляді поплавця. З легкістю тримається на поверхні рідини дозволяючи знімати показання за ціною поділки вимірювальної шкали. Призначення ареометра для цукру Вимірювання вмісту цукру в рідинах. Облік цукру при приготуванні домашнього алкоголю. Діагностика масової частки цукру в спиртсодержащих розчинах. Для кондитерського виробництва. Застосування ареометра для цукру АС-3 Замір щільності складу спиртсодержащих рідин. Отримання даних цукру в рідких багатокомпонентних складах. Визначення вмісту цукру в суслі, вині, пиві, брагу, медовуху. Приготування і розбавлення алкоголю (винних напоїв) в домашніх умовах. Обчислення ступеня бродіння в суслі. Переваги ареометра для цукру АС-3 Максимальна точність одержуваних даних в побутових умовах. Мінімальна ступінь похибки. Надійність вимірювального приладу. Довговічність приладу. Простота у використанні. Правила проведення замірів цукру ареометром АС-3 Підготувати тару для виміру - стакан або циліндр. Опустити вимірювальний прилад в рідину. Зняти показання по нижньому краю шкали. Особливості ареометра для цукру АС-3 Малогабаритний вимірювальний прилад для вимірювання концентрації цукру в спиртсодержащих рідинах (вино, сусло, коньяк). Виріб схоже з поплавком, не пропускає вологу і не тоне в рідини, за рахунок своєї конфігурації. Спеціальна колба калибруется таким чином, щоб можна було визначити вміст цукру в рідині по витісненню кошти. Нижня частина поплавця заповнена дробом і смолою в такому співвідношенні, щоб можна було обчислити масову частку цукру в рідині. Вузька верхня частина має вставку зі шкалою розподілу, по нижній частині якої можна зчитувати отримані дані. Прилад дозволяє заміряти початковий і кінцевий рівень вмісту цукру в суслі в процесі бродіння інгредієнтів сусла. Прилад відкалібрований і пройшов перевірку при оптимальному температурному режимі сировини до 20 ° С. характеристики ареометра Склад матеріалів приладу - загартоване скло. Склад баласту в нижній частині - з'єднання дроби зі смолою. Верхня звужена частина з паперової вставкою зі шкалою. Ціна поділки шкали 0,5%. Діапазон значень 0-25%. Висота приладу - 300мм. Правила зберігання ареометра для цукру АС-3 «Склоприлад» - Зберігати в недоступному для дітей місці. - Не зберігати в приміщеннях з температурою вище 75 - 80 ° С. - не допускати падіння і падіння вироби.