Блог

Головна
/
Блог
Масажні мʼячики
Як допомагають масажні мʼячики?Мʼячик має середньої жорсткості шипи, які при перекочуванні діють на нервові закінчення, стимулюючи кровообіг, таким чином ми покращуємо його.Ефективність використання:• загальнозміцнюючий вплив;• вдосконалюють живлення..
29.02.2024
Читати більше
Таблетниця
Таблетниця - це зручний і практичний аксесуар, який може бути дуже корисним у повсякденному житті.Вони дозволяють зберігати та організовувати різні види таблеток, капсул, вітамінів та інших лікарських засобів.Основна користь таблетниць полягає в тому..
15.11.2023
Читати більше
Інʼєкційні голочки
Інʼєкційні голочки - незамінна річ для косметологів й дерматологів, але так важливо знайти ті, що справді будуть найкращими у роботі.Асортимент нашої Медтехніки дозволяє обрати варіант, що підходитиме саме вам.У наявності:• голка ін'єкційна BD Microl..
04.05.2023
Читати більше
ПУЛЬСОКСИМЕТР
За допомогою пульсоксиметра можна виміряти сатурацію - рівень кисню в крові. Сатурація здорової людини - це 97-99%. Коли рівень кисню в організмі 93% і нижче - це вже кисневе голодування, такий показник потребує додаткового кисню. Тому рекомендуємо п..
04.05.2021
Читати більше
Ортопедичні устілки
Ортопедичні устілки - безумовно корисна річ, яку багато хто недооцінює, насправді.Чому?Давайте розберемо.Ортопедичні устілки допомагають мінімізувати навантаження, що припадають на хребет і суглоби нижніх кінцівок при ходьбі.Гарно підібрані устілки к..
04.05.2021
Читати більше
Аплікатори Ляпко
Аплікатори Ляпко - це багатоголкові аплікатори, що сприяють більш прогресивному одужанню і зміцненню здоровʼя.Вони призначені для впливу на шкіру людини з метою стимулювання природного оздоровчого потенціалу організму. Аплікаційний елемент виготовлен..
04.05.2021
Читати більше