Блог

Головна
/
Блог
Матрац від пролежнів - що це?
Люди, які прикуті до ліжка, паралізовані, або страждаючі від зайвої ваги змушені перебувати у лежачому положенні протягом дуже тривалого періоду реабілітації. Такі люди ризикують отримати пролежні. Нехтування призводить до серйозних наслідків у вигля..
03.10.2022
Читати більше
Медичні маски актуальні не лише під час пандемії
У березні 2020 року ми зіткнулися з раніше не відомою та дуже небезпечною хворобою COVID-19. На жаль такі реалії примусили майже увесь світ потрапити в нову реальність, де прикривати рот і ніс у громадських місцях є обов’язковим. Кожному з нас довело..
21.09.2022
Читати більше
Кому варто пульсоксиметр купити (Чернівці)? Якою має бути насиченість?
Пульсоксиметр — це невеликий пристрій, за допомогою якого можна вимірювати такі показники, як:сатурація;частота серцевих скорочень;перфузія.Ці показники допомагають визначити стан здоров'я пацієнта, а також можуть бути корисні людям, які займаються с..
17.07.2022
Читати більше
Ви міряєте тиск вдома? Як це правильно робити?
Одним із медикаментозних методів лікування проблем із тиском є його регулярне вимірювання за допомогою тонометра на зап'ястя. Цей прилад швидко виявляє зміни тиску, що загрожують здоров'ю або життю людини.Кому підходять тонометри автоматичні на зап'я..
04.07.2022
Читати більше
Термометри - електронні, безконтактні, ртутні. Історія винаходу
Одними з незамінних медичних приладів, які можна зустріти практично в кожній домашній аптечці - ртутні термометри. Ціни на них зараз зовсім невисокі, однак так було не завжди. Зараз в світі є величезний вибір різноманітних термометрів, не тільки ртут..
11.05.2022
Читати більше
Синя лампа - лікування та знезараження
Бактерицидні лампи - надзвичайно корисні та актуальні прилади, які широко застосовуються насамперед в умовах лікарняних стаціонарів. Однак, думати, що цей тип медичних приладів використовується виключно в лікарняному спокої або поліклініці по сусідст..
08.05.2022
Читати більше
Інсулінові шприци - чудове рішення не тільки для діабетиків
Інсулінові шприци є одним з найбільш популярних типів шприців, причому не тільки в Україні, але і в інших європейських країнах. Пояснюється така популярність досить просто – інсулінові шприци використовують не лише хворі на цукровий діабет, а й інші ..
02.05.2022
Читати більше
Чи потрібний тонометр людині без хронічних хвороб?
Тонометр – чи не найпоширеніший медичний прилад, зустріти який можна навіть удома у людей, які не мають серйозних захворювань. Призначений тонометр для вимірювання кров'яного тиску та пульсу, а також інших аспектів, наприклад – аритмії, частоти серце..
05.04.2022
Читати більше
Для чого потрібно придбати глюкометр?
Глюкометр – це один з найбільш часто використовуваних і, якщо можна так сказати, найбільш популярних предметів медичного обладнання. Його можна використовувати вдома, в офісі, практично в будь-яких умовах, навіть у польових. При цьому глюкометр має в..
01.04.2022
Читати більше
Світлова терапія
Існують природні та електричні джерела оптичного випромінювання, які позитивно впливають на організм. Природні — це добре відомі — Сонце (Місяць, зірки, планети). Через поглинання та розсіювання частини сонячної радіації атмосферою довжини хвиль від ..
18.01.2022
Читати більше
Глюкометри і аксесуари для діабетиків
Цукровий діабет – це хронічне захворювання, при якому ключову роль відіграє дотримання медичних рекомендацій, спостереження за станом здоров’я та застосування фармакотерапії. До цієї категорії входять аксесуари для діабетиків з цукровим діабетом 1 ти..
13.01.2022
Читати більше
Правила використання ЗІЗ під час пандемії
Через зняття багатьох існуючих обмежень деякі люди впевнені, що коронавірус уже подолано, і ми повністю повернулися до правил життя до епідемії. Однак це не так і щоб убезпечити себе та запобігти поширенню вірусу люди зобов’язані вживати додаткових з..
24.12.2021
Читати більше
Медичне та немедичне застосування захисних масок та бахіл
Через COVID-19 засоби індивідуального захисту зараз на піку популярності, особливим попитом користуються бахіли медичні одноразові та маска медична. Обставини, за яких використовуються ці ЗІЗ не обмежуються медичними закладами, вони необхідні багатьо..
18.12.2021
Читати більше
Одноразовий захисний одяг та предмети гігієни, що використовуються в медицині і не тільки
Лікарня – це місце, де необхідно особливо дотримуватися правил безпеки та гігієни. Це стосується і персоналу, і пацієнтів, і відвідувачів. Ризик зараження шкідливими бактеріями чи вірусами можна запобігти, використовуючи захисний одяг або одноразові ..
09.12.2021
Читати більше
Одноразові латексні рукавички
Латексні рукавички є дуже популярним засобом захисту рук. Ідеальна посадка забезпечує ідеальне відчуття під час роботи. Вони становлять основу обладнання для медичного персоналу під час амбулаторних, діагностичних, медичних оглядів та хірургічних втр..
24.10.2021
Читати більше
Засоби для дезінфекції рук
Пандемія коронавірусу змусила нас приділяти все більше уваги частому миттю та дезінфекції рук, а санітайзери для рук на основі спирту, стали звичним явищем в нашому повсякденному житті.Руки — головний переносник мікробів, належна гігієна та часте мит..
21.10.2021
Читати більше
Пульсоксиметр — для чого він потрібен і як він працює?
Пульсоксиметр, як випливає з назви — це пристрій, призначений для моніторингу пульсу людини. Щоб бути впевненим, що він дає правильні виміри, варто звертатися лише до пристроїв з медичною довідкою, особливо якщо ви приймаєте ліки або перевіряєте своє..
12.10.2021
Читати більше